B GREEN BY CALLAPOR

Kønne patinerede krukker, vintage og rå materialer er B GREENs varemærvke. Firmaet har Europas største udvalg af ægte patinerede krukker, og er  endvidere kendt for deres mange vintage produkter. Vintage produkterne er ældet af naturen gennem mange års aktiv brug. Farver som natur-terracotta, choko-terracotta samt RAW cement hører til B GREENs grundsortiment.

B GREEN er for første gang med på Fagmessen for blomsterhandlere og havecentre, og glæder sig til at komme i dialog med butikker, der ønsker at differentiere sig. B GREENs produkter er spændende og dekorative, og kan derfor være med til at inspirere kunderne og gøre butikken til noget særligt.

Fakta om firmaet

 • Er oprettet i 1989 af Erik Nørum Pedersen og Karsten Hansen
 • Tilbyder Europas største udvalg i ægte patinerede krukker 
 • B GREENs krukker er håndlavede 
 • Sortimentet udvides løbende med spændende vintage produkter 
 • Mulighed for specialtilpassede kollektioner - direkte leverancer 
 • Deltager på messer i hele Europa 
 • Webshop åben 24/7 
 • B GREEN tager socialt ansvar 
 • Indkøber fra små familiedrevne virksomheder 
 • B GREEN støtter et børnehjem i Mekong-deltaet i Vietnam 
 • B GREEN har højeste kredit rating (AAA rating)
 • B GREEN er Gazelle i 2015 og 2016

 Stand nr. 3212


 

ERNÆRING TIL KÆLEDYR FRA NATURAL BRANDE A/S

Virksomheden blev grundlagt i oktober 1985 og er siden vokset til en af Danmarks førende grossister indenfor ernæring til kæledyr samt et fuldt dækkende sortiment i tilbehør. Sortimentet i dag strækker sig over 8.000 forskellige artikler til kæledyr og hobbydyr fra kendte producenter såsom, Aveve, Arion, King, Nobby, Sera og Vitapol. 

Natural tilstræber at levere de bedste produkter og den bedste service – med det formål at skabe succesfulde forretninger med foder og tilbehør. 

Natural Brande A/S er en familieejet grossistvirksomhed med hovedsæde i Brande.

Stand nr. 3428


 

GREEN LIFESTYLE ER HELT NYE PÅ MARKEDET

Den nystartede virksomhed Green Lifestyle har kun været på markedet i seks måneder og er klar med 100% organiske produkter til havecentrene. Alle produkter er uden brug af kunstgødning, tørv eller pesticider. F.eks. er deres jordprodukt udviklet fra kokosnødders skal. De tilbyder en lang række gødningsprodukter til haven, men også specialprodukter til græs, bærbuske, grøntsager i drivhuset, roser samt flydende gødninger. De har også en mindre serie af planteforstærkerprodukter, som skal hindre planterne i at blive syge.

Green Lifestyle er stiftet af René Rasmussen og Jesper Slot. De har sikret sig rettighederne til at sælge Home Organic Garden produkter i Danmark. 

Virksomheden bag produktserien stammer fra Slovenien, hvor de i 2013 fik tildelt prisen ”best business idea” i 2013. Produktserien er i 2014 introduceret i Østrig og Kroatien og i 2015 i Italien og dele af Tyskland. Green Lifestyle glæder sig til at få alle produkterne ind på det danske marked i 2017.

Alle produkter er godkendt til salg i Danmark af Miljø og fødevareministeriet, Natur og erhvervsstyrelsen.

Stand nr. 3311


CHRISTIAN BRUUN HAR ARBEJDET MED HAVE-KRUKKER SIDEN 1992, MEN ER FOR FØRSTE GANG MED PÅ FAGMESSEN FOR BLOMSTERHANDLERE OG HAVECENTRE

Havekrukker som unika – det er netop det, Christian Bruun siden 2010 har arbejdet med. Store unikakrukker der vises på gallerier i ind- og udland. Krukkerne bliver fortrinsvis anvendt til indretning og som kunstnerisk udsmykning. Det er der kommet noget spændende ud af.

En helt ny serie havekrukker

Christian Bruun har udvalgt enkelte produkter fra unikakrukkerne og lavet flere serier af designhavekrukker. Dem vil han for første gang vise på fagmessen i Odense. Krukkerne er frostsikre, men han har også en forestilling om, at de passer godt til indendørs plantemiljøer, hvor de kan indgå i en arkitektonisk dialog med rummets stoflighed og farveholdning.

Bæredygtighed

Alle krukker er brændt med overskudstræ fra gummiproduktion i Vietnam. På det store produktionsværksted arbejdes der på at sikret kvaliteten med stor respekt for materialerne og skønheden. Der er tale om traditionelt håndværk, hvor de ansatte arbejder under gode forhold.

”Jeg former og brænder leret i de store træbrændte drageovne, som man finder overalt i Asien. Det har man gjort igennem mange generationer. Her arbejder jeg med dygtige håndværkere for at skabe designhavekrukker, som passer til skandinaviske bygninger”, siger Christian Bruun.

FAKTA

Christian Bruun er keramisk designer fra Danmarks Designskole og har arbejdet som selvstændig med kunstnerisk designvirksomhed siden 1991. 

Han har de sidste 25 år arbejdet med design og udvikling af havekrukker og står bag udviklingen af glasur og form til en lang række af de krukker, som vi i dag oplever som klassikere.

Stand nr. 3900


 

HØJGÅRD PLANTESKOLE OG DANROSES

Midt i Jyllands hjerte ligger Højgård Planteskole placeret – tæt på Limfjorden, som giver et mildt klima og med en sandmuld, der giver planterne en fantastisk stærk og fin rod. Her produceres skov-, hæk- og læplanter (løv- og nål), roser, juletræer, frugttræer og grundstammer - baseret på de nyeste teknikker og med en moderne maskinpark der giver stor kapacitet. Vinteropbevaring af planterne sker i store kølehuse, som derved giver planteskolen mulighed for at kunne levere friske planter frem mod sommeren. Højgård Planteskole er Global G.A.P certificeret, hvilket betyder sikkerhed for dokumenteret bæredygtig produktion af planter. 

Efter lang og traditionsrig produktion af okulerede barrodsroser på friland, etablerede de i 2015 DanRoses, hvor der årligt produceres ca. 150.000 okulerede drevne roser under glas. 

Drevne haveroser

Med en okuleret dreven haverose fra DanRoses fås den kendte impulsværdi fra de almindelige miniroser samtidigt med hårdførheden, sundheden og skønheden, som haveroser står for. Et unikt produkt som ingen anden producent kan tilbyde. Alle roserne er kompakte, sunde og hårdføre typer, der gennem mere end 30 års målrettet arbejde med roser til drivning, har resulteret i netop denne selektion. 

Lang holdbarhed

Med specialspagnumblanding tilsat langtidsvirkende Osmocote gødning, dækkes rosens behov, så den kan blive stående sommeren over. Nemt at passe i havecentret og enkelt for forbrugeren, der vælger en okuleret pottet rose fra DanRoses. Produktet fremstår færdigt i antracitgrå Decopotte, og en plastpose gør det nemt for forbrugeren at håndtere produktet.

Levering fra uge 13 – 32 i fire forskellige pottestørrelser.

”Vi er med på fagmessen for Havecentre og Blomsterhandlere for at gøre opmærksom på vores okulerede drevne haveroser. Den moderne forbruger vil gerne købe roser, men mange har måske ikke tiden og kendskabet til at passe og pleje de almindelige haveroser – Vi kan med vort produkt gøre det enkelt for jeres kunder at få roser i udestuen, haven eller på terrassen”

Stand nr. 4432


 

GELDERPLANTS EXPORT

www.gelderplant.nl/ 

Stand nr. 3349

 


 

GREENWORKS TOOLS – ET NYT KVALITETSPRODUKT

Greenworks Power Tools er et nyt kvalitetsprodukt til de danske haveejere. De er klar til at tage kampen op med de andre mærker på markedet, og har i den forbindelse en fordel, da deres maskiner har ekstra power og levetid i deres batterier. Alle værktøjer i samme serie bruger samme batterier.

Se mere på www.gwtools.dk

Stand nr. 4408


 

MINIGARDEN DANMARK

Grønne vægge er et hit! Således skriver Minigarden på deres hjemmeside, hvor de viser og fortæller om at beklæde lodrette flader – både indendørs og udendørs – med planter, som aldrig før. 
Vi bliver nemlig både fysisk og psykisk stærkere af at være omgivet af levende grønt, og med Minigardens produkter, bliver det enkelt at opbygge plantevægge.

Systemet er udviklet af gartnere og giver planterne optimale vækstvilkår med mindst mulig vedligeholdelse. Et praktisk modulsystem fungerer som byggeklodser og er meget fleksibelt, når den lodrette have på altanen, i haven eller inde i boligen skal sættes op.

Minigarden Danmark anbefaler et samarbejde med professionelle, så plantevalget bliver rigtigt – især når det gælder større projekter.

Stand nr. 4000

 

 

 


 

KHANNAS UDSTILLER INDISK INSPIREREDE PRODUKTER

Khannas har et bredt og elegant udvalg af tilbehør og interiør til haven og i hjemmet. Khannas er en veletableret forhandler i Danmark, Norge og Sverige. Produkterne er både tilgængelige for forhandlere og private kunder i hele Europa. 
Inspireret af den ældgamle håndværkstradition i Indien, hvor håndværksmestre stadig følger århundreders gamle traditioner, vil Khannas forsøge at holde den kulturhistorie ved lige, når de bringer varerne videre til kunder i hele Europa.
I dag produceres produkterne, så det håndværksmæssige præg stadig kan ses. Håndlavet metal, håndudhugget sten, håndmalede papmaché, miljøvenlig genanvendt håndlavet papir, træudskæringer og håndbroderede/vævede tekstiler.

Stand nr. 3328

 

 

 

 

 


 

SÖDERBERG OG PARTNERS KAN FÅ DERES KUNDERS ØKONOMI TIL AT BLOMSTRE

Som beslutningstager vil man møde mange udfordringer. Ud over kernevirksomheden står man overfor et væld af beslutninger omkring forsikring og pension. Er man kunde hos Söderberg & Partners får man en analysebaseret rådgivning og hjælp til netop disse områder. På den måde kan beslutningstagerens fokus være på kerneforretningen.  

Söderberg & Partners rådgiver om løsninger fra flere pensions- og forsikringsselskaber. Dette betyder, at de ikke er låst eller forpligtet til at tilbyde specifikke produkter, men i stedet kan finde de bedste og mest fordelagtige løsninger til deres kunder.  

Deres personlige og analysebaserede rådgivning sikrer, at hos dem er kunden altid et skridt foran.

Et frugtbart samarbejde mellem Danske Havecentre og Söderberg & Partners

Söderberg & Partners har lavet en specialaftale med Danske Havecentre. Det betyder, at de kan tilbyde branchen fordelagtige aftaler for pensionsordninger som omfatter indehavere og medarbejdere. Samtidig har de særlig ekspertise indenfor uvildig rådgivning af almindelige forsikringer til branchen.  

”Vi laver en grundig og veldokumenteret analyse af en række produkter og leverandører for at finde den optimale løsning i forhold til de aktuelle behov og ønsker. Vores rådgivere arbejder proaktivt og giver løbende besked, hvis noget ændrer sig i forhold til placeringer og dækninger. Til hjælp har vores forsikringsmæglere vores avancerede IT-system og Nordens største uafhængige analyseafdeling”, udtaler den danske repræsentant for Söderberg og Partners, Søren Hvekstrup. 

Om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners blev grundlagt i Sverige i 2004 og er vokset til at være Nordens førende uafhængige rådgiver og formidler af forsikringer og finansielle produkter. Koncernen har i dag over 1400 medarbejdere og ca. 70 kontorer fordelt i hele Norden.  

Söderberg & Partners vision er at være den førende formidler af forsikringer og finansielle produkter med de bedste løsninger og den mest kompetente rådgivning til deres kunder, samtidig med konstant at forny og udvikle den traditionelle måde at arbejde på i branchen. Virksomhedsfilosofien bygger på tre værdier: åbenhed, analyse og personlig rådgivning.

Stand nr. 3435


 

ROSA LOVES ME®

FOR FØRSTE GANG I DANMARK

En ny serie af snitroser fra den entusiastiske rosenforælder Rosa Eskelund bliver for første gang udstillet i Danmark. Serien af de nye romantiske snitroser oser af unik nostalgisk garden look og er utroligt holdbare. Forædlingen af snitroserne er sket parallelt med hendes øvrige forædlingslinjer, hvor både miniroser og haveroser bliver til. 

Roserne har været igennem en længere afprøvning, dels på friland og i et professionelt snitrosegartneri i Holland, hvor kun de bedste til sidst bliver sendt til den sidste test hos producenter i Kenya og Columbia. Efter denne lange udredning er serien endelig klar til at blive præsenteret på Fagmessen i Odense.

Sweet Home Roses®

En serie af haveroser i blomst, der er klar til krukker, altankasser og i bedet. De bringer sommeren til terrassen lang tid før at haveroserne i bedene blomstrer. De har blomster i stærke farver og holdbarheden er lang. Serien har været på det norske marked, hvor den blev meldt udsolgt to år i træk. Fra foråret 2017 er serien tilgængelig i Danmark. Der er 7 skønne farver at vælge imellem.

Rosa ApS/Roses Forever glæder sig til at vise udstillerne alle hendes spændende roser og til at få en god snak.

Ny unik serie af miniroser - I AM DIFFERENT® 

Specielle, unikke og aldrig set før. En begrænset produktion af specielle sorter til den kræsne kunde, der ønsker det specielle.